Skip to content

NEWBORN-Muhammad Zubayr bin Muhammad Irwan

September 23, 2009

Salam

Posting kali ni, charmsixecho berkesempatan utk merakamkan gambar2 baby yg baru dilahirkan-Muhammad Zubayr, anak kedua buat pasangan Muhammad Irwan dan Shasha Klina (abg & kakak ipar aku daaa)hehe ..Muhammad Zubayr selamat dilahirkan pada 11 September 2009 yang lalu di Hospital Pakar ANNUR, Bandar Baru Bangi.. Semoga kelahiran bayi comel ini akan menyerikan lagi hidup anda sekeluarga..Amin..


Riang si kakak – Nur Farwizah bila dpt adik baru…heheh

Advertisements
7 Comments leave one →
  1. Gamtik permalink
    October 1, 2009 2:39 pm

    Congrats bro!.comel nye cam pacik nye jugak.. erm bertambah la list pengeluaran duit raya ko tahun depan… 😉 aku tak sabo tunggu gambo new born baby ko plak ..
    cheriiiioosss 😉

    • charmsixecho permalink*
      October 1, 2009 6:26 pm

      baby aku?? apekah?? heheh…

      thanx bro sudi singgah blog aku..heheh..

      bile nak ajak ‘tag’ lg?? huhu

  2. October 2, 2009 1:29 pm

    baby baby baby!!!!!

    • charmsixecho permalink*
      October 7, 2009 8:41 am

      hehe..rugi u xdatang knduri aqiqah n cukur jambul ari tu..kalau x, bleh tgk dkt² & dukung baby tuh..hhehe

    • Gamtik permalink
      October 7, 2009 8:55 am

      Aramak bro..tuh dah bersuara tu..petanda baik tu.. cepatan om..nnt kehabisann!!!
      Aku ajak je ko ‘tag’..ko yg tak dpt…almaklum lahhh….

      • charmsixecho permalink*
        October 7, 2009 8:57 am

        heheh..petanda ape lak bro…

        psl ‘tag’ tu nnti kalau ade job lg,roger2 la..hehe

  3. zol permalink
    October 12, 2009 8:02 pm

    comel mcm bapak die jgk…:)
    tp kenduri aqiqah clash dgn ari aku bersanding.. huhu

    congratz wan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: