Skip to content

~Langkahanku Yang Pertama~

March 26, 2009

Alhamdulillah…

aku ada blog aku sendiri akhirnye..huhuhu..plan nak buat dah lame …tapi tak buat² pun..sbb nk memilih nama yang sesuai tu sgt2 memeningkan kepala..dan akhirnye aku guna jugak “CHARMSIXECHO”..thanks utk insan² yg mencadangkan aku gune “CHARMSIXECHO” nih..

actually blog ni cume utk postkn gmbar2 yang aku snap je..pastu mengharapkan komen² dr anda diluar sane..huhuh.

~~tapi aku arap² langkahan pertama aku ni takkan terhenti mcm tu je…

Advertisements
4 Comments leave one →
  1. April 21, 2009 10:56 pm

    welcome my frenz… hope ang clalu hapdet yer!!
    coz aku rajin terjah blog orang terutama ckali org yg aku kenai..hihi

  2. charmsixecho permalink*
    April 23, 2009 10:55 am

    ok la cik jibam oii..tungguuuuuuu….hehehe

  3. ctie permalink
    April 24, 2009 4:32 pm

    ok sham aku dh tgk sume dah….ok cantik2….

  4. ganu permalink
    September 3, 2009 4:58 pm

    ok…cun gile….boleh lah tunjuk ajar kat aku..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: