Skip to content

www.iriskirana.com

February 4, 2010

                                                                       www.iriskirana.com

Advertisements

Majlis Pernikahan, Persandingan | Nurlina & Sazlin | Shah Alam

December 23, 2009

Assalamualaikum…

Kali ni Majlis Penikahan & Persandingan Nurlina & Sazlin, bertempat di Shah Alam..tugasan kali ni adalah jemputan dr mr. Aren from Gamtik’s Style… Thanx bro coz sudi mngajak…

Majlis kali ni simple, tp tetap meriah… thanks to family kedua2 mempelai di atas layanan yg mesra..

~tahniah kepada pengantin..semoga berkekalan ke akhir hayat..~

Majlis Persandingan | Ariel & Rifqah | Felda Keratong 01

December 21, 2009

Salam…

Sekali lagi charmsixecho mendapat kepercayaan untuk merakamkan hari bahagia buat pasangan Ariel & Rifqah.. Majlis berlangsung di Felda Keratong 01, Pahang. Jelas terasa suasana kefeldaan disini..majlis masih mengekalkan gotong royong utk mengeratkan silaturrahim sesama jiran tetangga..

thanks to mr. shafiq from pittpottpix dan mr. GARMIN nya kerana sudi menemankan sepanjang perjalanan 250km ke lokasi majlis..heheh

Tahniah kepada Ariel & Rifqah..Selamat pengantin baru..semoga kekal ke akhir hayat dan diberkati Allah.. Amin… teima kasih jugak pada keluarga kedua2 pengantin kerana memberi kerjasama utk shooting kali ni..

gambar² sepanjang majlis…layanzzzz

~sedutan custom album~

Lama jugak blog ni xber’update’…busy dgn tugas hakiki..

2010!!!

November 18, 2009

*klik di sini untuk PAKEJ-PAKEJ yang ditawarkan.. TQ

Majlis Pernikahan-Persandingan IRLISUHAYU & ZULKHAIRI | 25 & 26 September 2009 | Ayer Tawar, Manjung

October 16, 2009

Salam…

Sekali lagi charmsixecho diberi kepercayaan untuk merakamkan detik² indah buat pasangan IRLISUHAYU & ZULKHAIRI. Majlis berlangsung di rumah pengantin perempuan di Ayer Tawar, Manjung dalam suasana dan udara kampung yang cukup menyamankan…heheh..sessi outdoor pula telah dirakamkan di Taman Paya Bakau, Lumut..(monyet² kt situ mcm ganas² jer…heheh)

Jutaan terima kasih diucapkan kepada kedua mempelai dan seluruh ahli keluarga yang memberikan kerjasama dalam menjalankan sessi penggambaran kali ni..dan juga hidangan yang cukup menyelerakan (rendang tok sgt sedap!..hehe)

Tahniah kepada IRLISUHAYU & ZULKHAIRI.. Semoga memperoleh keberkatan dan kebahagiaan hingga ke akhir hayat…

p/s: thanx to MR SHAFIQ pitpottpix (dan MR.GARMINnya..heheh) kerna sudi menemani saya sepanjang perjalanan yang agak jauh (skali guna jalan jauh daaa..adoii)

So..layanzzz gambar² sepanjang majlis berlangsung..

































sedutan custom album

akan datang..

October 2, 2009

NEWBORN-Muhammad Zubayr bin Muhammad Irwan

September 23, 2009

Salam

Posting kali ni, charmsixecho berkesempatan utk merakamkan gambar2 baby yg baru dilahirkan-Muhammad Zubayr, anak kedua buat pasangan Muhammad Irwan dan Shasha Klina (abg & kakak ipar aku daaa)hehe ..Muhammad Zubayr selamat dilahirkan pada 11 September 2009 yang lalu di Hospital Pakar ANNUR, Bandar Baru Bangi.. Semoga kelahiran bayi comel ini akan menyerikan lagi hidup anda sekeluarga..Amin..


Riang si kakak – Nur Farwizah bila dpt adik baru…heheh